eiinarssson

Elmia

Publicerad 2013-04-01 00:50:59 i Allmänt,

Helgen har varit redigt bra. 
 
Torsdags:
Åkte hem från skolan, duschade och byte om och åkte direkt till Nelly och hämtade upp henne. Hon fyllde 18 år så skulle ta med henne på en överaskning. Vi drog till O-hamn och där var Natta och Sophie. Blev att dra ut på krogen. Tror hon hade redigt kul. Åkte hem vid 2 på Lördagen tog driven men Nelly innan. Donken har nog aldrig smakat så gott i hela mitt liv, haha. 
 
Fredag:
Blev att äta kalkon och umgås med hela familjen, var ett tag sen så det var mysigt.
Senare blev det att jag drog till Isabell och badade. Mathias och Henrik o hans kompis från Göteborg kom också förbi. Medans de drack vin så drack jag coca cola. Nyktert är bra ibland hahah, även att det suger!
 
Lördag:
Gick upp as tidigt för att göra mig iordning för att åker till Elmia. Var första gången och sista gången jag körde. Fy fan vilken trafik. Var en upplevelse i alla fall haha. Finns ju inte lite olika coola bilar. Skulle verkligen vilja ha alla bilar. Ska nog gifta mig rikt! Kom hem rätt så skapligt så drog till Frida för sedan att dra på Metropol var redigt roligt med underbart folk. Hem färden tog en timme och brukar vanligtvis ta 10 min, men så blir det i bland.
 
Söndag:
Legat och sovit hela dagen förutom att jag var har varit på 24 års kalas. Hos min bror, blev bakis mat för allihop. Pappa och mamma beställde pizza till allihop. Har varit hos Isabell nu hela kvällen och glott på film och bara chillat. Redigt skönt. Nu blir det att sova och gå upp skapligt i morgon och städa och lite. Har ju påsklov och det känns helt underbart.
 
 
Puss god natt! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela